Termeni si conditii de utilizare - CENTRUL DE ZI

´╗┐

Informatii generale

Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Acest site este adresat persoanelor ce doresc sa îsi perfectioneze pregatirea sau sa se califice/recalifice într-un anumit domeniu. Utilizând acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Website-ul centrul-de-zi.globalhelp.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Websiteul centrul-de-zi.globalhelp.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Website-ul centrul-de-zi.globalhelp.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si informatiile postate de aceste terte websiteuri.

Scopul Website-ul centrul-de-zi.globalhelp.ro

Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa aiba la dispozitie rapid informatiile de are au nevoie.

Termeni de utilizare: centrul-de-zi.globalhelp.ro

Definitie: "centrul-de-zi.globalhelp.ro" = web site-ul www.centrul-de-zi.globalhelp.ro.
Acest acord se refera la toate serviciile si continutul site-ului "centrul-de-zi.globalhelp.ro". Serviciile si continutul site-ului "centrul-de-zi.globalhelp.ro" sunt oferite conditionat de acceptarea conditiilor de utilizare si a politicii de confidentialitate. Nu folositi site-ul "centrul-de-zi.globalhelp.ro", implicit serviciile oferite, daca nu acceptati aceste conditii.
Prin utilizarea site-ului indicati ca acceptati si respectati conditiile de utilizare si a politica de confidentialitate. Operatorul site-ului poate actualiza sau modifica Conditiile de utilizare si politica de confidentialitate fara nici o notificare prealabila.

Acord de utilizare

  • Se interzice incercarea de utilizare a site-ului "centrul-de-zi.globalhelp.ro" in alt scop decat cel declarat de operatorul acestuia;
  • Se interzice utilizarea de scripturi sau alte programe tip robot pentru accesarea continutului site-ului "centrul-de-zi.globalhelp.ro";
  • Utilizatorii sunt exclusiv responsabili de interpretarea pe care o dau datelor prezentate pe acest site-ul "centrul-de-zi.globalhelp.ro";
  • Operatorul site-ul isi rezerva dreptul de a aduce modificari site-ului fara notificare prealabila;
  • Operatorul site-ul isi rezerva dreptul de a lua orice masuri impotriva utilizatorilor care incalca in vreun fel normele etice sau prezentul acord;
  • Operatorul site-ul "centrul-de-zi.globalhelp.ro" nu se obliga sa ofere pe termen nelimitat acest serviciu;

Obligatii ale utilizatorului

Web Site-ul "centrul-de-zi.globalhelp.ro" poate fi folosit numai in scopuri legale.

Limitarea responsabilitatii / Declinarea raspunderii

Website-ul "centrul-de-zi.globalhelp.ro", incluzand continutul sau orice alt serviciu al site-ului, sunt furnizate "asa cum sunt", fara nici o garantie de nici o natura, in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, garantii comerciale sau potrivirea pentru un anumit scop.
Sunteti de acord sa nu faceti compania responsabila pentru actiunile dumneavostra sau ale unei terte parti in legatura cu web site-ul, serviciul sau continutul.
Sunteti de acord ca accesul dvs. la acest web site si la serviciile sale nu va lipsit de intreruperi.
Sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea totala si riscurile folosirii acestui site, a serviciilor sale.
Operatorul site-ul "centrul-de-zi.globalhelp.ro" nu va fi facut raspunzator de nici o paguba sau prejudiciu directe, indirecte, incidentale sau consecutive, rezultate din folosirea sau incapacitatea de folosire a site-ul "centrul-de-zi.globalhelp.ro" sau serviciilor sale.