Programe si Servicii

´╗┐

Mul╚Ťi dintre beneficiarii serviciilor noastre necesit─â un anumit grad de monitorizare a st─ârii de s─ân─âtate ╚Öi bun─âstare.
Centrul nostru de zi pentru b─âtr├óni ofer─â servicii de via╚Ť─â asistat─â gratuite ╚Öi personalizate pentru to╚Ťi beneficiarii no╚Ötri. Respect├ónd nevoile personale ale fiec─âruia, facem un pas mai departe pentru a face pe toat─â lumea s─â se simt─â ca fiind cu adev─ârat acas─â la Asociatia Global Help.

MONITORIZAREA MEDICAMENTAȚIEI

MONITORIZAREA MEDICAMENTAȚIEI

Pe tot parcusul serviciilor oferite, punem la dispozi╚Ťia reziden╚Ťilor no╚Ötri monitorizarea medicamentelor pentru a ne asigura c─â aspectele medicale ale vie╚Ťii sunt atent ╚Öi corect observate. Este doar unul dintre lucrurile care diferen╚Ťiaz─â centrul de zi pentru b─âtr├óni. Suntem pasiona╚Ťi de a oferi oportunit─â╚Ťi reziden╚Ťilor no╚Ötri de a-╚Öi face amintiri ╚Öi prieteni ├«n timp ce se bucur─â de serviciile noastre.

CONSILIERE ├ÄN NUTRI╚ÜIE ╚śI DIET─é PERSONALIZAT─é

CONSILIERE ├ÄN NUTRI╚ÜIE ╚śI DIET─é PERSONALIZAT─é

Asociatia Global Help ofer─â sprijinul pe care pensionarii ╚Öi familiile lor ├«l solicit─â, inclusiv serviciile de consiliere nutri╚Ťional─â ╚Öi dietetic─â, pe care suntem mai mult dec├ót ferici╚Ťi s─â le oferim.

CONSILIERE JURIDIC─é

CONSILIERE JURIDIC─é

Consiliere juridic─â (ajutor la intocmirea dosarelor pentru diferite ajutoare/prestatii sociale, spre ex, pensii, acces la decontarea de servicii, tratamente, echipamente medicale) acest tip de servicii ar conferi un sentiment de siguranta varstnicilor care nu au o situatie juridica clara, de cele mai multe ori din cauza costurilor ridicate ale serviciilor de asistenta juridica si a faptului ca in mediul rural nu exista cabinete specializate de acest tip.

SOCIALIZARE ╚śI PETRECERE A TIMPULUI LIBER

SOCIALIZARE ╚śI PETRECERE A TIMPULUI LIBER

Socializare si petrecerea timpului liber (jocuri de salon si activitati sportive: rummy, sah, table, tenis de masa etc).

ASISTENTĂ SI SUPORT PENTRU FAMILIA PERSOANEI VÂRSTNICE

ASISTENTĂ SI SUPORT PENTRU FAMILIA PERSOANEI VÂRSTNICE

Asistenta si suport pentru familia persoanei varstnice, avand in vedere importanta crescuta a conceptului de familie in mediul rural, cat si faptul ca persoanele vârstnice locuiesc cu alta/alte persoane in varsta sau cu familia extinsa. Asistentei familiei varstnicului este o necesitate iar in conturarea acestei activitati expertii nostri vor aduce infuzie de know-how din alte proiecte de succes, cunoscute lor ori datorita implicarii personale, ori prin intermediul partenerilor nostri transnationali.

TERAPII DE RECUPERARE FIZIC─é

TERAPII DE RECUPERARE FIZIC─é

Ca urmare a acestor terapii, beneficiarii isi vor imbunatati tonusul si starea generala de sanatate, cu efecte directe asupra autonomiei si calitatii vietii varstnicilor.

CONSILIERE PSIHOSOCIAL─é SI INFORMARE

CONSILIERE PSIHOSOCIAL─é SI INFORMARE

Consiliere psihosociala si informare (in vederea combaterii efectelor proceselor de tranzitie din viata beneficiarilor, cum ar fi: pensionare, vaduvie, aparitia unei boli etc). Ca urmare a accesarii acestor servicii, varstnicii isi vor imbunatati capacitatea de adaptare la noul status, isi vor redobandi echilibrul mental si isi vor stabili noi obiective personale.

TERAPII DE RELAXARE

TERAPII DE RELAXARE

Terapii de relaxare (ex: plantarea florilor de camera/de gradina, cusut, brodat, origami/artizanat; ergoterapie, artterapie, meloterapie, terapie prin dans, yoga etc). O parte dintre aceste activitati vor fi organizate mai ales pe timpul verii pe terasa exterioara care va fi realizata odata cu extinderea infrastructurii, dar si in cele 2 sali dedicate care vor fi amenajate prin proiect.